Avbytare: Anders Ohlsson, Philip Marklund, Mathias Herrström och Patrik Lippe.

Nicklas Mattsson ut - Patrik Lippe in 59 min
Johan Hellström ut - Sebastian Lindahl in 76 min
Pontus Andersson ut - Gustav Lindquist in 78 min

MATCHKOMMENTARER
Andra raka segern i träningsmatchandet bärgades på lördagen mot Anderslöv. Adam Norén, Fredrik Sjöstedt och Philip Marklund gjorde alla säsongsdebut medan Martin Silvhed spelade sin första match någonsin i ÖT Smygehuk FF. ÖT Smygehuk inledde piggt och i den 8:e minuten vänder Pontus Andersson spelet fint från höger till vänster mot en framstormande Victor Larsson. Victor tar sig förbi sin försvarare innan han slår ett lågt inlägg precis förbi mittbackarna till Johan Hellström som tar emot. Johan tittar upp och placerar snyggt in 0-1 vid den bortre stolpen. Detta var Johans 3:e mål i år. Efter ÖT:s ledningsmål böljar spelet fram och tillbaka lite och båda lagen har några chanser men utan att kunna sätta dit den. I den 33:e minuten vänder Martin Silvhed in från vänsterkanten och avlossar ett tungt skott som målvakten precis lyckas tippa över till hörna. ÖT Smygehuk går till pausvila med en 0-1 ledning i bagaget. ÖT rivstartar den andra halvleken och Anderslöv hänger inte alls med i svängarna under inledningskvarten. I den 49:e minuten får ÖT Smygehuk en frispark till höger 25 meter från mål. Martin Silvhed slår en fin frispark som en omarkerad Adam Norén kan nicka in i mål högt intill bortre stolpen till 0-2. Detta var Adams 1:a mål i år. I den 51:a minuten ställer ÖT Smygehuk om blixtsnabbt där Johan Hellström tar sig ner till kortlinjen och spelar snett bak till Sebastian Lindahl som skjuter direkt men skottet täcks. Martin Silvhed snappar upp returen har har ett fritt läge att skjuta men Martin spelar osjälviskt i sidled till Pontus Andersson som enkelt kan placera in 0-3. Detta var Pontus 1:a mål i år. I den 53:e minuten rullar ÖT på nytt upp Anderslövförsvaret där till sist Martin Silvhed avlossar ett bra skott som målvakten med nöd och näppe lyckas tippa i stolpen och ut. I den 65:e minuten släpper Philip Marklund bollen fint på djupet till Pontus Andersson som kommer fri men målvakten lyckas rädda Pontus avslut till hörna. I den 81:a minuten reducerar Anderslöv till 1-3 efter en nick på en hörna. ÖT Smygehuk vinner rättvist med 1-3 även om man alltid vill se fler mål. Försvaret och målvakterna spelade stabilt. Nyförvärven Fredrik Sjöstedt och Martin Silvhed var duktiga och kommer att bli nyttiga för oss framöver. Pontus Andersson briljerar stundtals med superba tekniska nummer och fick även göra mål idag. Viktigt också att Johan Hellström längst fram fortsätter leverera. I nästa match väntar IFK Ystad FK på lördagen den 23:e februari klockan 13:00 på Köpingeskolans konstgräs i Trelleborg.